Головна » 2018 » Апрель » 26
Like
0

У Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися заходи з нагоди Міжнародного дня пам'яті Чорнобильської катастрофи.
В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху.
У 2018 році годинник життя відраховує 32 рік Чорнобильської катастрофи. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди.
26 квітня 2018 року у нашій школі класними керівниками були проведені виховні години на тему: «Чорнобиль не має минулого часу». ЗДВР Горват О.М. та педагог-організатор Гузинець Н.І. з учнями 6-8 класів підготували урок пам’яті: «Чорнобиль: пам’ятай заради майбутнього». Шкільним бібліотекарем Мейсар Н.І. підготовлено виставку літератури на тему Чорнобильської трагедії. Лідери учнівського самоврядування пройшлися по класах з короткою інформацією на цю тему, також відбувся перегляд фільму “Розщеплені на атоми”, «Чорнобиль: як це було».

... Читати далі

Переглядів: 472 | Добавил: Cristal | Дата: 26.04.2018 | Коментарі (0) Поділитися: