Головна » 2018 » Апрель » 28
Like
0

В рамках засідання методичного об'єднання вчителів природничо-математичного циклу, 27 квітня 2018 року вчителем хімії Делеган Н.І. було проведено відкритий урок у 8 класі на тему: "Хімічний експеримент - науковий дослід вивчення властивостей речовин". Мета уроку: засвоєння основ хімії, вирішення практичних проблем, виявлення значення хімії у сучасному житті; формування матеріального світогляду, накопичення і поглиблення загальнонаукових і практичних вмінь і навичок; розвиток креативного мислення, вміння самостійно аналізувати, робити висновки.
Урок проведено у формі подорожі. Учні мандрували імпровізованими зупинками, розв'язували задачі, представляли презентації.
В ході уроку учні засвоїли нові знання і зробили висновок, що хімічний експеримент відіграє першочергову роль у формуванні умінь і навичок, сприяє збільшенню кількості учнів, яких зацікавила хімія, активізує мислення.
Древня мудрість говорить "Скажи мені, і я забуду. Покажи мені, - я зможу запам'ятати. Дозволь мені це зробити самому, і воно стане моїм назавжди". Тому найкращим способом вивчення нового матеріалу є демонстраційний експеримент.

ФОТО

 

Переглядів: 490 | Добавил: Cristal | Дата: 28.04.2018 | Коментарі (0) Поділитися: