Головна » 2015 » Ноябрь » 20 » 21 листопада День Гідності і Свободи!
13:15 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
21 листопада День Гідності і Свободи!

Сьогодні відзначається День Гідності і Свободи!
На виконання Указу Президента України Петра Порошенка про відзначення 21 листопада Дня Гідності і Свободи,  у нашій школі  пройшли години спілкування «Герої не вмирають». Заступником директора з ВР Мейсар С.Ф., та вчителем історії  Кіраль М.В., був  проведений круглий стіл з учнями 10 класу з нагоди вшанування  подій на Майдані Незалежності. Присутні: Лендєл А.В., Гузинець Н.І., вшанували пам'ять  загиблих хвилиною мовчання.
У листопаді 2013 року українці вийшли на Майдан з рішучим наміром відстояти  своє бажання бути частиною Європи. Ця подія залишається значущою та вагомою для нашої держави. Вона вже вписана у сторінки Історії. Завдяки подіям, які розгортались в центрі столиці, український народ відчув в собі силу, яка може змінити майбутнє нашої держави. В нас прокинулось відчуття гідності, відваги, безстрашшя та самосвідомості.

У нелегкий час, який зараз, на жаль, панує в країні, хоробрі та сильні духом захищають територіальну цілісність України. Наші військові є втіленням справжньої свободи – без компромісів та меж. Вони – живий приклад героїзму, який переплавив у собі холодний розум та палкі серця.
В цей день хочеться згадати слова Тараса Григоровича Шевченка: «В своїй хаті своя й правда, І сила, і воля». Тож давайте дивитись у майбутнє з оптимізмом та виборювати для себе та наступних поколінь те життя, якого варта наша Батьківщина.
20 листопада, події які відбувалися на Майдані, учні нашої школи  схилили низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мірний час ХХІ століття.
Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-14 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.


Бажаємо усім нам миру, благополуччя, любові та достатку!

 З повагою, Адміністрація школи.

Переглядів: 512 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/2 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar