Головна » 2016 » Октябрь » 17 » 26-річниця Революції на граніті
12:45 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
26-річниця Революції на граніті

Сьогодні, коли Україна веде боротьбу за збереження власної незалежності, варто частіше згадувати ті події, які стали початком краху комуністичного режиму та відновлення незалежності у 1991 році.
З метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, вшанування патріотизму і мужності української молоді, яка у жовтні 1990 року стала на захист прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів Українського народу, а також на виконання Закону України “Про правовий статус та вшанування пам’яті борців за незалежність України у ХХ столітті” від 09.04.2015 року у Макарівській школі проведено виховну годину у 11 класі ( класний керівник Черешня Н.І.) на тему  “Революція на граніті – Свято Воскресаючого Духу”.
Революції на граніті поклала початок справі здобуття Україною незалежності  2–17 жовтня 1990 року, коли більше 150 студентів-мітингувальників “кинули” власне життя і здоров’я на київський холодний граніт.
Революція на граніті стала переломним моментом в утвердженні незалежності України, а молоде покоління вже на початку 90-х років засвідчило своє бажання і відстояло право жити у вільній демократичній державі.

 

Переглядів: 486 | Додав: mrsmilebeatbox | Рейтинг: 4.3/3 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar