Головна » 2018 » Февраль » 7 » Безпечний Інтернет 2018
14:57 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Безпечний Інтернет 2018

6 лютого 2018 року у нашій школі відзначено День безпечного Інтернету, який у цьому році проходив під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою».
Цей захід є унікальною можливістю для кращого розуміння проблем та можливостей в онлайновому світі, це час поділитися важливою інформацією, щоб учні могли досліджувати Інтернет безпечно і скористалися позитивним досвідом експертів.
В цей день було проведено цілий ряд заходів для учнів з метою поглиблення їх знань про безпечний Інтернет.
Молодші школярі, учні 1-4 класів, подивилися мультфільм «Фіксики. Інтернет» та «Казка про Інтернет». Після перегляду діти відповідали на поставлені запитання, розповідали цікаві історії, пов’язані з використанням Інтернету.
Для учнів 5-6 класів школи проводилися відео-уроки на тему: "Інтернет - користь чи прихована небезпека" з метою ознайомлення учнів з правилами поведінки в Інтернеті. Учні охоче обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті, а також вивчили пам’ятку про «Неприємності в мережі та як їх уникнути».
Учні 7-8 класів приймали участь в грі «Безпечна подорож до країни Інтернет». Після закінчення гри-подорожі учасники визначили негативний вплив мережі на підростаюче покоління, а також пригадали пам’ятку про «Неприємності в мережі та як їх уникнути».
Для учнів 9-11 класів була проведена інформаційна бесіда «Неприємності в мережі Інтернет». Наголошувалося на позитивному та корисному використанні інформаційних технологій.
Також практичним психологом Шебела М.І. проведено тренінг з учнями 9-11 класів «Інтернет-залежність». Було визначено причини появи, симптоми та наслідки комп’ютерної залежності, способи формування адекватної самооцінки для профілактики комп’ютерної залежності.

 Безпека дітей в Інтернеті

Переглядів: 423 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar