Головна » 2015 » Апрель » 14 » "Подаруй дитині на Великдень затишок родинного тепла" - 2015
20:10 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
"Подаруй дитині на Великдень затишок родинного тепла" - 2015

На світі так багато дитячих сердець, які позбавлені батьківської любові та родинного тепла. І щоб хоч якось компенсувати відсутніх благ, які характерні для повноцінних сімей, наша школа долучилася до щорічної благодійної акції «Подаруй дитині на Великдень затишок родинного тепла», з метою допомогти дітям-сиротам, тим самим, звеселивши їх душі. Традиційно, протягом багатьох років такі акції проводяться напередодні Новорічно-різдвяних та Великодніх свят.

14 квітня 2015 року учні та вчителі Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідали Домбоківську школу-інтернат. У інтернаті вчаться діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які мають вади у розумовому розвитку. Всі вони чують, думають, хочуть вчитися і творити. Сьогодні панував справжній урочистий настрій. Усі зібралися у святково прикрашеній актовій залі. Розпочав святковий концерт заступник директора з ВР Мейсар С.Ф., який привітав присутніх зі світлим святом Христового Воскресіння та побажав усім щастя, радості, миру і благополуччя, Божої милості і благословення, миру та добра, а також, щоб це свято завжди надихало серця сподіваннями на щасливе майбутнє та дарувало життєвий оптимізм і духовні сили. Наші учні 2-го класу разом із класним керівником Геревич З.В., підготували святковий великодній виступ і привітали діток своїми віршами та піснями. Святковий концерт усім дуже сподобався та справив на глядачів чудове вражання. У цей день ніхто не сумував, адже все дійство супроводжувалося музикою. Також, діти особливо чекали цього дня, адже гості привезли для них багато подарунків, які ми готували усією школою разом. Уся дітвора отримала дарунки напередодні улюбленого свята. По закінченню директор закладу подякував нашій школі за чудовий святковий концерт, активну взяту участь у благодійній акції, та подаровану своїм візитом радість діткам.

Відвідавши школу, ми дуже перейнялися проблемою виховання і розвитку дітей-сиріт, адже вони, як і всі ми, мають право на шанс вирости успішними та займатися улюбленими справами. Благодійний проект став сонячним зайчиком для вихованців інтернату і обов’язково зігріє їхні серця. А ми, у свою чергу, будемо всіляко старатися підтримувати та допомагати розвиватися молодому поколінню і надалі приїжджати до цього інтернату.  

Акція пройшла успішно, весь педагогічний та учнівський колективи активно взяли участь та своєю чуйністю і небайдужістю внесли у життя вихованців школи-інтернату більше радості й тепла. Дякуємо усім однодумцям за участь у благодійному проекті, адже своїм прикладом Ви вносите суттєві благі зміни в своє життя та життя оточуючих Вас людей, розповсюджуєте культуру благодійності не лише серед дорослих, але й дітей – майбутнього нашої країни.

Пам'ятайте, чужих дітей не буває, тож давайте зробимо їх життя щасливими!

Переглядів: 565 | Додав: NS_creative | Теги: благодійна акція, Подаруй дитині на Великдень затишок | Рейтинг: 5.0/3 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar