Головна » 2019 » Апрель » 6 » Благоустрій та озелення школи
20:05 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Благоустрій та озелення школи

Розпочався місячник із благоустрою пришкільної території. Він проходить у межах акції «Закарпаттю – чисте довкілля». Адміністрацією школи розроблено план заходів по благоустрою та покращенню естетичного вигляду шкільного подвір’я та прилеглих територій. Вся шкільна родина бере активну участь у цій важливій справі. Щорічно висаджуються саджанці фруктових та декоративних дерев, кущів, оформляються клумби, зелені зони, організується санітарна розчистка дерев, кущів, фарбується шкільний надвірний спортивний майданчик, а також очищуються канави і вулиці від сміття.
Технічним персоналом очищено від чагарників територію біля Обеліску Слави та Могили невідомого солдата, що знаходиться на території села.
Учні, вчителі та технічні працівники докладають всіх зусиль щодо прибирання прилеглої території та її озеленення. 6 квітня відбувся загальношкільний суботник, на якому продовжилися роботи по озелененню Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Краса і естетичний вигляд школи несе гармонію у життя. Упорядкована шкільна ділянка сприяє повноцінному відпочинку учнів під час перерв, прищеплює їм любов до природи, вчить дбайливо ставитися до зелених насаджень, привчає до охайності і порядку.
ФОТОМАТЕРІАЛИ

АЛЬБОМ 1
АЛЬБОМ 2

Переглядів: 424 | Додав: Cristal | Рейтинг: 4.0/2 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar