Головна » 2014 » Август » 23 » День Державного Прапора України
10:00 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
День Державного Прапора України

«…Розгорнуло прапор сонячно-блакитний,
Прапор України, рідний, заповітний!»
О. Олесь

23 серпня українці відзначають величне свято — День Прапора України. Державний прапор – це уособлення нашої незалежності, це наш дух, наша честь і наша слава. З того часу, як над країною офіційно було піднято синьо-жовтий прапор, ми пережили кризи та підйоми, втрати й здобутки. Ще і сьогодні Україна впевнено стоїть за свою свободу, демонструє тверду готовність захищати та покращувати життя народу. А Державний Прапор – як символ свободи, єднання та слави нашої країни – уособлює у собі усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє. 

Успіхи кожного з нас складають багатство країни, а найяскравіші досягнення обов'язково зазначаються підняттям прапора. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну. Повага до нього - це повага громадян до своєї  історії та культури, запорука збереження громадянського миру та міжнаціональної злагоди. Символічно, що ми святкуємо День Державного Прапора напередодні Дня Незалежності. Адже саме синьо-жовтий стяг об’єднував під своїми полотнищами захисників та оборонців рідної землі, а сьогодні кличе нас стати  на  варту України-неньки, кличе нас  із натхненням та наснагою захищати її, щоб дивлячись, як майорить синьо-жовтий символ нашої держави із гордістю на повні груди вигукнути: « Я – українець!» Саме тому День Державного прапора України - це одне з тих свят, які уособлюють почуття гордості українців за свою Батьківщину. Тож нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї країни.

Від усього серця бажаємо вам, щоб ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров'я, добробуту і щастя кожній родині. Миру вам і благополуччя.  З Днем Державного прапору!

«Наш стяг – пшениця у степах
Під голубим склепінням неба!»
Зі святом Вас! 

 



 

Переглядів: 2492 | Додав: NS_creative | Рейтинг: 5.0/7 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar