Головна » 2017 » Май » 20 » День Європи
11:01 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
День Європи

Кожна людина з великою любов’ю і душевним трепетом згадує місце, де народилась, де минуло її дитинство, родинне вогнище, де живуть її рідні. Україна – наш рідний край, наша земля з багатовіковою історією, традиціями, мальовничою природою. Щоб рухатись уперед, потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати та поважати своїх сусідів. Ми живемо в унісон з Європою, мислимо по-європейськи, маємо спільні ідеали.
З метою поглиблення знань учнів про Європу, формування європейського світогляду, сприянню поширення знань про Європейський Союз, підвищенню громадянської та політичної культури, у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів 18-19 травня 2017 року пройшли Дні Європи. Проведено ряд заходів:
Урок-конференція «Ukraine and Europe» (Фазекош В.І.)
 - Відкритий урок з географії «Країни Європейського Союзу» (Черешня Н.І.)
 - Літературна година «Говоримо німецькою» (Геревич А.-К. М.)
 - Урок-вікторина «Як добре ти знаєш європейські країни» (Горват О.М., Печора Н.І.)
 - Конкурс малюнка на асфальті «Земля моєї мрії» (Гузинець Н.І.)
Також, на базі Мукачівського кооперативного торгово-економічного коледжу проходив конкурс «Єврофест - 2017», приурочений святкуванню Днів Європи в даному закладі. На свято були запрошені учні 9 класів з дев’яти шкіл Мукаівського району. Нашу школу на святі представляли Ньорба Олександра та Свирида Марія.
За підсумками вікторини «Що я знаю про Європу», було визначено четвірку переможців, до складу якої увійшла наша учениця Свирида Марія. Переможці нагороджені грамотами та цінними подарунками.
Вітаємо з перемогою!

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 534 | Додав: Cristal | Рейтинг: 0.0/0 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar