Головна » 2015 » Май » 8 » День Матері
10:47 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
День Матері

На початку травня у нашій школі відзначалося одне з головних родинних свят українців – День матері. Це свято схоже на ніжну травневу квітку, від якої не хочеться відводити очей. Воно пробилося до нас із забуття, переживши нещадні заборони, й повертає нас душею до давніх традицій, щоб ми вміли проносити крізь усе життя шану до матері.

Класний керівник 5 класу, Лийза К.М., провела відкриту класну годину до Дня матері. Захід пройшов на хорошому рівні, усі учні старанно підготувались: були дуже активними, розповідали вірші, вітали своїх матусь. Також, кожен учень приніс фото своєї мами, і розповіли про підходи виховання своїх батьків. Виховна година була насичена, яскрава та дуже приємна. По закінченню свята зі словами  вітання до присутніх звернувся заступник директора школи Мейсар С.Ф., побажав діткам вирости чуйними людьми і щоб свічка палкого материнського серця повсякчас освітлювала їхню життєву дорогу.

Немає на землі ближче і рідніше людини, ніж мама. І навіть не важливо, скільки тобі років, п'ять чи п'ятдесят, завжди потрібна її підтримка, її добрий погляд і просто важливо чути її лагідний голос.

Переглядів: 488 | Додав: NS_creative | Теги: мама, День матері | Рейтинг: 5.0/6 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar