Головна » 2015 » Январь » 22 » День Соборності України
16:39 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
День Соборності України

Серед знаменних дат календаря 22 січня – дата, яка здійснила віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України. Вона стала датою проголошення Акту Злуки УНР та ЗУНР, а з грудня 2011 року святкується як День Соборності та Свободи України.

У рамках відзначення Дня Соборності та Свободи України у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів були проведені тематичні уроки «Ідея
Соборності України», виховні години та заходи «Соборність України – історія і сучасність». Навчальний тиждень для учнів усієї школи розпочався з урочистої лінійки «Наша сила в єдності. Соборна Україна». Для учнів 8-11 класів був проведений виховний захід «На шляху свободи та незалежності», присвячений Дню Соборності та Свободи України, підготовлений класним керівником 11 класу Горват О.М. Захід був насичений творчими проектами, презентаціями, переглядом документальних хронік тих років. Гідне відзначення державного свята – Дня Соборності та Свободи України – сприяє зміцненню єдності людей навколо ідеї соборної української держави, утвердженню ідеалів свободи і демократії, вихованню у громадян почуття національної гідності. Віриться, що наші вихованці стануть справжніми патріотами держави, ім’я якій – Україна!

Переглядів: 517 | Додав: NS_creative | Рейтинг: 5.0/11 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar