Головна » 2014 » Декабрь » 19 » День Святого Миколая
07:32 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
День Святого Миколая

Сьогодні, 19 грудня 2014 року, до нашої школи завітав добрий Святий Миколай. З приходом цього дня кожен з нас очікує на маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому Миколаю. І, звісно, з  особливим нетерпінням чекали на нього діти - бо для них це означає веселе свято й подарунки.
Учні 5-го класу разом із класним керівником Лийза К.М. підготували цікавий святковий концерт «Іде Святий Миколай». Під час заходу звучали гарні привітання та побажання, лунали пісні для усіх присутніх, діти радували Святого Миколая своїми гарними віршами та сценками. Подібні заходи проводяться не вперше, але сценарії свят ніколи не повторюються. Завжди щось вдосконалюють, вигадують нове, адже в школі багато уваги приділяється розвитку творчих здібностей школярів, казкові герої – юні актори показали чудову виставу.Запрошені батьки і гості були вражені тим, як учні вкладали частинку душі у кожне прочитане слово.
      Зі словом привітання виступив директор школи – Гранчак В.М., який побажав усім присутнім здоров’я, добра, радості, великої духовної благодаті та миру. Після урочистої частини усі вихованці отримали солодкі презенти. Було приємно дивитися на усміхнені обличчя, на ту радість, з якою діти отримували подарунки, усі залишилися дуже задоволеними.
     Тож, щиро вітаємо всіх із Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, що защедрує наші оселі радістю, світлом і добрими сподіванками. Сердечно бажаємо вам міцного здоров'я, успіхів у всіх починаннях, радості і добра. Нехай щедрий Святий Миколай принесе мир, щастя, злагоду вашим родинам та благополуччя рідній Україні.

Переглядів: 755 | Додав: NS_creative | Рейтинг: 4.2/4 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar