Головна » 2016 » Март » 21 » Година спілкування:«Екологічні проблеми лісів України»
14:14 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Година спілкування:«Екологічні проблеми лісів України»

21 березня світова громадськість відзначає Міжнародний день лісу.
Цю традицію було започатковано в 1971 році під час загальних зборів Європейської конфедерації сільського господарства, метою яких було обговорення важливості вміння цінувати значення власних лісових ресурсів. Так і зародилася ідея проголошення Всесвітнього дня лісу, яка одразу ж була підтримана ООН з питань продовольства та сільського господарства (ФАО). Європейська конфедерація сільського господарства зазначила, що цей день має бути набагато важливішим за Всесвітній день дерева. «Всесвітній день лісівництва потрібно використовувати для розповсюдження інформації щодо всіх аспектів багатства лісу, представлених з трьох точок зору: виробництво, захист та відновлення, а також їх зв’язок із заповіданням», – було зазначено конфедерацією.
Відповідно до плану роботи Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, 21 квітня 2015 року, пройшла  година спілкування з учнями 7 класу на тему «Екологічні проблеми лісів України». Працюючи над цією методичною проблемою, урок підготувала та провела, для учнів 7 класу, вчитель біології Черешня Н.І.
Не будьте байдужими! Посадіть своє дерево, і нехай росте і квітне воно. І пам’ятайте: підтримавши таку акцію, ви не лише прикрасите власну оселю, а й збагатите планету чистим свіжим повітрям, покращите екологічну ситуацію краю, збережете здоров’я собі і майбутнім поколінням.

Переглядів: 496 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar