Головна » 2019 » Декабрь » 10 » "Я маю право на життя. Я гідно мушу жити" - урок у 2 му класі з курсу "Я досліджую світ"
21:09 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
"Я маю право на життя. Я гідно мушу жити" - урок у 2 му класі з курсу "Я досліджую світ"

Четвертий місяць другого року навчання – найкращий час для поглиблення набутих знань та здобуття нових з такої важливої теми як «Спільнота». Адже ця тема НУШ охоплює чималу кількість важливих питань: людське розмаїття, об’єднання, охорона природи, спілкування, дискримінація, насилля тощо.
В рамках Всеукраїнського тижня права класним керівником Фекете Т.І. для учнів 2- го класу Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено урок з курсу «Я досліджую світ» на тему: «Люди різні, але всі ми рівні. Чим і як об’єднані люди у суспільстві». На уроці учні аналізували картинки із розмаїттям людей і спільнот, добирали назви та характеризували спільноти. Також вчителька провела з учнями вправу з кольоровими стрічками «Права дитини». Учні переглянули короткий відео виклад Конвенціїї ООН про права дитини та створили «Квітку прав» та збирали пазли "Права і обов'язки ".
За допомогою вивченого матеріалу на уроці діти в інтерактивному форматі закріпили знання щодо прав людини та протидії насилля.

ФОТО

Переглядів: 258 | Додав: Cristal | Рейтинг: 0.0/0 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar