Головна » 2016 » Декабрь » 16 » Ходить по землі Святий Миколай
16:20 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Ходить по землі Святий Миколай

Здавалося б, холодна зимова пора, тріскучий мороз, люте завивання вітру за вікном... А на душі у дітлахів весело і тепло. Хіба ж може бути інакше? Адже вони з нетерпінням чекатимуть ранку 19 грудня, щоб заглянути під подушку чи на підвіконня – і знайти там омріяний іграшковий вертоліт, ляльку, конструктор чи щось солоденьке. Хтось може й замість подарунка знайти різочку. 
У такому випадку сумувати і ображатись не варто! Треба згадати усі свої погані та добрі вчинки, проаналізувати їх і обов’язково виправити все до наступного року. Адже з року в рік дітлахи майже всього світу відзначають свято Миколи Чудотворця, покровителя усіх дітей і мандрівників. 
Кожного року ми знову і знову чекаємо дива, неповторної казки.
16 грудня таке казкове дійство відбулося і у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, яке підготували учні 5-го класу під керівництвом класного керівника Борбель А.Ю. Учні розповідали вірші та легенди про діяння Миколая Чудотворця, лунали пісні для всіх присутніх. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. 
Зі словами привітання до всіх присутніх звернулася заступник директора з ВР Горват О.М.
У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса. І хочеться всім побажати: нехай це свято наповнить Ваш дім щастям, теплотою і любов’ю, а Ваше життя зробить яскравим! 
Тож, щиро вітаємо всіх із Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, що защедрує наші оселі радістю, світлом і добрими сподіванками. Сердечно бажаємо вам міцного здоров'я, успіхів у всіх починаннях, радості і добра. Нехай щедрий Святий Миколай принесе мир, щастя, злагоду вашим родинам та благополуччя рідній Україні.



 

Переглядів: 447 | Додав: mrsmilebeatbox | Рейтинг: 5.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar