Головна » 2016 » Май » 11 » Майстер-клас. Привітай свою маму!
23:29 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Майстер-клас. Привітай свою маму!

У вівторок, 10 травня, Мукачівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а  саме: начальник відділу соціальної роботи Туряниця Інна Йосипівна та провідний спеціаліст Меденці Ірма Володимирівна, провели майстер-клас з учнями нашої школи  до Дня Матері «Привітай свою маму!». 
В Україні цей день відзначається в другу неділю травня відповідно до Указу Президента України від 10 травня 1999 року №489/99.
Безумовно, День Матері – це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

Діти з нетерпінням чекали творчого процесу. Отримавши заздалегідь підготовлені заготовки з дизайнерського паперу та інші підручні матеріали, хлопці та дівчата активно взялися до роботи.
Під час проведення майстер-класу учні навчились виготовляти пишні квіти з паперових серветок для своїх мам. 
Виготовляючи свої доробки, діти проявили  творчі ідеї, креативність та індивідуальне бачення композиції
У заході взяли участь 25 дітей середнього та молодшого шкільного віку. Також учні мали змогу залишити свої привітання для матусі на паперових квітках.
Всім учасникам майстер-класу сподобалося виготовляти подарунок мамі своїми руками.  Учні залишились задоволені результатами своєї праці. Діти демонстрували свої вироби та охоче позували з ними на фото.   Такі заходи виховують у них повагу та любов до рідної неньки. Учасники заходу висловили побажання, аби таких заходів було більше. Вони з нетерпінням чекатимуть наступної зустрічі. Зі словами привітань та подяки вдячності за творчу та ініціативну роботу районного центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, звернувся заступник директора з виховної роботи Мейсар С.Ф. та побажав всім сім’ям міцного здоров’я, благополуччя, миру і надії, гарного настрою, міцного здоров’я, вічної молодості, наснаги, впевненості у завтрашньому дні.

Переглядів: 693 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar