Головна » 2017 » Сентябрь » 21 » Міжнародний день миру
16:53 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Міжнародний день миру

У сучасному світі мир – це найбільша цінність та мрія. Адже нестабільність, страх та насилля – не просто лякають та знищують, а й не дають можливості розвиватися країнам, державам, народам…
Саме тому існує цей день – Міжнародний день миру (International Day of Peace).
Мир! Це слово звучить по-різному на континентах Землі, але скізь воно означає можливість спокійно жити під чистим блакитним небом, вчитися, працювати, любити і поважати один одного. Мир- це свято всіх людей, свято всіх дітей. Без миру нема дитинства, нема майбутнього.
Зараз сама ідея миру стає державною політикою. Тільки в мирній державі накопичуються її багатства, розвивається культура, зберігаються духовні цінності. Тільки в державі, де панує мир, спокій, злагода, зміцнюється економіка, добробут людей, з молодого покоління формуються справжні громадяни держави.
Учні нашої школи також долучились до відзначення Міжнародного дня миру.
Свято розпочалось з урочистої лінійки. Директор школи Гардубей М.В. привітала учнів та вчителів зі святом і нагадала, що добро починається з кожного з нас. ЗДВР Горват О.М. ознайомила присутніх з історією та традиціями відзначення Дня миру.
Педагогом-організатором Гузинець Н.І. та музичним керівником Варваринець Б.В. проведено конкурс флешмобів серед учнів 5-11 класів «Діти України за мир у всьому світі».
Вчителями початковим класів організовано конкурс малюнка на асфальті «Бажаємо Україні миру» серед учнів 1-4 класів.

Бібліотекарем школи Мейсар Н.І. оформлено книжкову виставку «Ми за мир».
Класним керівником Фазекош В.І. з учнями 7-го класу проведено відкриту виховну годину «Хай буде мир на всій землі».
Міжнародний день миру надає можливість привернути увагу молоді та дітей до питань важливості миру і принципів гуманності, свободи, добра і поваги.

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 499 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar