Головна » 2017 » Ноябрь » 16 » Міжнародний день толерантності
19:55 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Міжнародний день толерантності

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов у нашій школі проведено День толерантності.
Всі заходи цього дня спрямовані на розуміння необхідності реалізації принципів толерантності в суспільстві, потребу злагоди, повагу до інших людей, їхніх думок, дотримання своїх переконань і визнання такого ж права за іншими.
Класними керівниками 1-11 класів проведені виховні години, практичним психологом Шебела М.І. - тренінгові заняття з учнями 5-го класу на тему «Толерантність у нашому житті», де школярі мали змогу ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові . Всі бажаючі мали змогу на перервах переглянути інформаційні та розважально-повчальні відеоролики. Шкільним бібіліотекарем Мейсар Н.І. організовано виставку літератури «Толерантність врятує світ».
Учні молодших класів мали можливість переглянути цікаві та повчальні мультфільми ( «Уроки тітоньки Сови»), казкові персонажі яких розповіли дітям про доброту і співчуття та найголовніші риси характеру толерантної людини.

Толерантність врятує світ.
Толерантне ставлення людини
Збереже планету від негод,
Розрубає мотлох павутини,
Переріже нитку перешкод.
Толерантне ставлення до всього
Збереже, врятує і спасе,
Допоможе вгледіть перемогу,
Допоможе витримати все.
Будь завжди нестримним вільнодумцем,
Свої мрії пензлем намалюй.
Освіти життя яскравим сонцем,
Толерантний всесвіт побудуй!

ФОТО

Переглядів: 501 | Додав: Cristal | Рейтинг: 0.0/0 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar