Головна » 2016 » Декабрь » 3 » «Можливості обмежені – здібності безмежні»
16:16 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
«Можливості обмежені – здібності безмежні»

Від того, як суспільство ставиться до тих, кому з тих чи інших причин важко або не можливо самостійно подбати про себе залежить рівень цивілізованості цього суспільства. 3 грудня в нашій державі відзначається Міжнародний день інвалідів. Зазвичай таких людей називають людьми із особливими потребами. Однак попри свої недуги - прив'язаність до візка, відсутність слуху чи зору - вони демонструють світові свої надможливості і стають для абсолютно здорових громадян прикладом мужності та рішучості зайняти активну життєву позицію. 
Захищаючи гідності інвалідів ми захищаємо своє людське обличчя.  Інвалідність – це не вирок. Практика показує, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями і навіть політиками, економістами, соціально-активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства. 
1- 2 грудня 2016 року у нашій школі класними керівниками 1-11 класів проведено бесіди, години спілкування та виховні години на тему: «Толерантність до людей з особливостями потребами», «Дитина-інвалід поруч з тобою – не відвертайся», «Можливості обмежені – здібності безмежні». Шкільним психологом Шебела М.І. проведно бесіди та тренінги з учнями 5-11 класів «Навчи своє серце добру».
У цей День учні школи приєднались до міжнародної ініціативи і побажали всім, хто не байдужий цій проблемі, сил і здоров’я, засобів і успіху. Захищаючи гідності людей з інвалідністю ми захищаємо своє людське обличчя. Інвалідність - це не вирок.

 

Переглядів: 544 | Додав: mrsmilebeatbox | Рейтинг: 5.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar