Головна » 2018 » Декабрь » 30 » Навчання в НУШ (ГРУДЕНЬ 2018)
21:21 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Навчання в НУШ (ГРУДЕНЬ 2018)

13 тиждень НУШ – «Зима»
Протягом тематичного тижня першачки Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів досліджували, що відбувається з навколишнім світом, які сюрпризи готує найхолодніша пора року. За цей тиждень найменші учні школи не тільки дізнались більше про зиму, а й вчили обмінюватись короткими письмовими повідомленнями, вивчали нові букви, розгадували ребуси та загадки, тренували навички правильної вимови і наголошування слів. Найбільш цікавими для учнів були вправи «Зимова прогулянка», «Розкажи зимову історію», «Розмалюй сніжинку».
14 тиждень НУШ – «Таємниці космосу»
Космос – такий близький і водночас далекий – завжди вабив людей.
Протягом тижня учні 1-го класу за допомогою класовода Фекете Т.І. вивчали назви планет Сонячної системи, назви сузір’їв, переглядали цікаві відеофільми, розфарбовували картинки про космос. Захопливо пройшла гра «Як людина підкорює космос?». На занятті учні мали змогу пофантазувати, уявивши себе екіпажом космічного корабля, який вирушив у подорож планетами Сонячної системи.
15 тиждень НУШ – «Подорож у часі»
Що таке час? Як його виміряти? З чого складається рік? Навіщо потрібен календар? На ці та багато інших цікавих запитань першачки шукали відповіді протягом 15 тижня НУШ.
Учні 1-го класу в ігровій формі вивчали назви днів тижня, як користуватись календарем, як та чому змінюються пори року. Діти подумки мандрували у часі; дізнались, де зимують пташки.
Діти – маленькі дорослі. Протягом тижня вони тренувались планувати свій день та з користю проводити вільний час.
16 тиждень НУШ – «Зимові свята»
Зима – пора веселощів та розваг, а також довгоочікуваних свят. Протягом тижня учні вивчали традиції новорічно-різдвяних свят в Україні, співали колядки та щедрівки, власноруч виготовляли святкові подарунки.
Найяскравіші зимові свята припадають на зимові канікули, тому крім розваг діти мають засвоїти правила безпечної поведінки під час святкувань (класоводом проведено інструктаж з ТБ напередодні зимових канікул). Також першокласники Макарівської ЗОШ дізнались про основи екологічного підходу до зимових свят ( акція «Замість ялинки – зимовий букет»).

ФОТО

Переглядів: 371 | Додав: Cristal | Рейтинг: 5.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar