Головна » 2020 » Май » 9 » Ніхто не забутий, ніщо не забуте!
10:26 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Ніхто не забутий, ніщо не забуте!

Страшна і кривава Друга світова війна – найжорстокіша з війн в усій історії людства. Втягнувши у свій кривавий вир майже всі народи світу, вона принесла на нашу землю страшні руїни, знищила неоцінені скарби, які людство накопичувало багато століть.
9 травня – День Перемоги – свято і світле, і сумне одночасно. З одного боку, наша армія здобула перемогу, звільнила нашу країну. Але все це дуже дорогою ціною – мільйонів життів, річок сліз і безліччю покалічених доль. Подякувати ветеранам – живим і померлим – за їхній подвиг у день 9 травня – найменше, що ми можемо зробити.

Шановні ветерани!
Від щирого серця вітаємо Вас із Днем пам’яті та примирення, Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!
У ці славні свята ми згадуємо тих, хто загинув під час Другої світової війни, та висловлюємо вам, дорогі ветерани, велику подяку і шану за Перемогу над нацизмом.
Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги.
У цей день бажаю всім  міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє нашої Батьківщини!
Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

 

 

Переглядів: 275 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.0/2 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar