Головна » 2019 » Декабрь » 25 » Новорічне свято 2019
18:55 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Новорічне свято 2019

Закінчення першого семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду зимові канікули. Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне — чудес.
25 грудня в школі відбувся Новорічний ранок для учнів 2-4 класів. На святі були присутні батьки і жителі села. Учні разом із класними керівниками підготували та провели чудове новорічне свят, яке супроводжувалося веселими іграми та хороводами з казковими героями. На свято також завітали розбійники, що намагалися перешкодити Діду Морозу потрапити на свято. Однак, за допомогою веселих танців, пісень, конкурсів і хороводів, школярі розвіяли злі чари і допомогли дорогим гостям потрапити на свято. Дід Мороз привітав усіх з наступаючими новорічними святами і вручив учням солодкі подарунки. Кожен клас по-своєму привітав гостів зі святами, демонструючи аудиторії цікаві номери художньої самодіяльності.Закінчилось свято позитивним настроєм, адже у цей день навіть дорослі повірили у чудеса.
Директор школи Гардубей Маріанна Володимирівна та заступник директора з виховної роботи Горват Олеся Михайлівна звернулися до свіх присутніх з такими словами привітання:
"Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов'язково здійсняться. Щиро зичимо усім міцного здоров’я, родинного благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, наснаги і творчих сил. Бажаємо, щоб у душі ніколи не згасав вогонь прагнення до справедливості і добра, життєві труднощі не збили вас з обраного шляху, а Різдвяна зоря об’єднала всіх нас чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей, наповнила серця любов’ю, вірою і надією!"
Також адміністрація педагогічний та учнівський колективи, висловлюють щиру подяку за щорічні солодкі подарунки для учнів нашої школи ТОВ «АГРО-ЛУЧКИ»

Щасливого вам Нового року та веселих Різдвяних свят!

ФОТО

 

Переглядів: 204 | Додав: Cristal | Рейтинг: 0.0/0 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar