Головна » 2015 » Декабрь » 29 » Новорічні ранки
14:44 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Новорічні ранки

Новий рік – свято, наповнене чарівними надіями, сподіваннями на магічні зміни. Щоб наповнити учнів цим святковим настроєм, в Макарівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, відбувся ряд заходів, направлених на розважальну та, перш за все, виховну роботу з дітьми. 

29 грудня в школі відбулися Новорічний ранок для  учнів 1-4 класів та Новорічний вечір для учнів 5-11 класів. На святі були присутні батьки і жителі села. На початку, зі словами привітання, до гостей звернулася в.о. директора школи - Борбель А.Ю., яка привітала усіх із чудовими святами. Учні 1-4 класів разом із класними керівниками підготували та провели чудовий новорічний ранок, який супроводжувався веселими іграми та хороводами з казковими героями. На свято також завітали Кощій та Баба Яга, що намагалися перешкодити Діду Морозу і Снігурці потрапити на свято. Однак, за допомогою веселих танців, пісень, конкурсів і хороводів, школярі розвіяли злі чари і допомогли дорогим гостям потрапити на свято. Дід Мороз і Снігуронька привітали всіх з наступаючими новорічними святами і вручили всім учням солодкі подарунки. Кожен клас по-своєму привітав гостів зі святами, демонструючи аудиторії цікаві номери художньої самодіяльності. Також, цікавий та веселий захід підготували учні 11-го класу і запросили всіх присутніх у театралізований світ новорічної казки. Закінчилось свято позитивним настроєм, адже у цей день навіть дорослі повірили у чудеса.  

На закінчення, зі словами вітання до всіх гостей та школярів, виступив заступник директора по ВР - Мейсар С.Ф. Він подякував школярам за прекрасне свято, і наголосив на тому, що навіть завдяки найменшим школярам, присутні ніби побували у чарівній новорічній казці. Також, побажав усім світлих веселих новорічних свят, подальших творчих успіхів, і щоб прийдешній Новий рік приніс тільки щастя, добробут та мир. 

Переглядів: 676 | Додав: NS_creative | Рейтинг: 4.5/4 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar