Головна » 2015 » Ноябрь » 27 » «Пам’ять єднає». З нагоди 82-ї річниці пам’яті жертв голодомору 1932-1933 рр
19:37 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
«Пам’ять єднає». З нагоди 82-ї річниці пам’яті жертв голодомору 1932-1933 рр

З нагоди 82-ї річниці пам’яті жертв голодомору 1932-1933 рр. упродовж тижня, в Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, відбувся ряд виховних заходів з метою висвітлення трагічних подій Голодомору 1932-1933 років та вшанування пам’яті жертв геноциду українського народу. Класні керівники провели уроки пам’яті «Голодом вбивали нашу свободу. Не підкорені у 33-му – непереможні сьогодні!». У шкільній бібліотеці було організовано тематичну літературну виставку «Твій біль, Україно». Крім цього, учні школи взяли участь у загальноукраїнській акції «Запали свічку пам’яті».  Метою виховних заходів є: сприяти поверненню історичної пам’яті про голодомор 1932 – 1933 років, формувати в учнів повагу до подій тих часів, виховувати почуття співпереживання, поваги до минулого України. 
Основним заходом Тижня а саме 27 листопада Заступником директора з ВР Мейсар С.Ф., Заступником директора з НВР Лендєл А.В., бібліотекарем Мейсар Н.І., та вчителем історії Кіраль М.В., було проведено годину спілкування з учнями 6-9 та 11 класів. Учням були продемонстровані документальні фільми про ті страшні події 1932-1933-х років, а закінчення виховного заходу учні вшанували хвилиною мовчання та запалили свічку пам’яті  всіх невинно загублених жертв. Ми не повинні забувати про цю страшну віху в історії нашої країни , щоб ніколи більше вона не змогла повторитися знову. 
Вшанування пам’яті жертв Голодомору відбулося під загальним гаслом «Пам’ять єднає» та під знаком єднання і незламності Українського народу. Під час усіх заходів увагу було акцентовано на вищій цінності людського життя, недопустимості в сучасному цивілізованому світі попрання прав та свобод людини, тортур та убивств.

Переглядів: 549 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/4 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar