Головна » 2015 » Март » 13 » Атестація педагогічних працівників
21:14 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Атестація педагогічних працівників

                                              

Урок – це дзеркало загальної і педагогічної культури вчителя, мірило його інтелектуального багатства, показник його кругозору, ерудиції. (М.Статкін).
Атестаційний період — це надзвичайно важливий етап діяльності школи. Досвід свідчить, що атестація відіграє основну роль у становленні, згуртуванні та вихованні творчого колективу. Під час атестації вивчаються професійні якості вчителя, його сильні та слабкі сторони, рівень загальної культури, створюються оптимальні умови для вивчення і впровадження педагогічного досвіду кращих учителів школи.

17 березня на базі Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулась педагогічна рада, на якій розглядалися підсумки проведення чергової атестації педагогічних працівників школи. Вчителі продемонстрували свій рівень професіоналізму, власні надбання та досвід роботи. Слід відзначити високий рівень наданих матеріалів: портфоліо, розробки уроків та виховних заходів, звіти про участь у різних проектах, презентації з розробки науково-методичних проблем школи.

Атестація була спрямована на комплексне оцінювання педагогічної діяльності вчителів, за допомогою якої було визначено відповідність педагогічних працівників займаній посаді, їх кваліфікаційний рівень. Усі відмітили, що в ході атестації значно підвищили рівень професіоналізму, адже провели клопітку практичну й методичну роботу, відкрили для себе нові резерви вирішення проблемних питань.

Творчий учитель – це діамант, який осуває душу усіма гранями свого педагогічного дару, який плекає дитину на засадах добра, формуючи інтелектуальну еліту суспільства. Тож, вітаємо усіх педагогів із успішним проходженням атестації!

Переглядів: 530 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 4.3/6 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar