Головна » 2017 » Декабрь » 1 » Подумай про майбутнє - обери життя!
19:19 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Подумай про майбутнє - обери життя!

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Всі заходи у цей день спрямовані на зниження ризику інфікування ВІЛ, формуванню толерантного ставлення до людей з ВІЛ, виховання бажання дотримуватися правил здорового способу життя.
СНІД – одна з найважливіших і трагічних проблем, що виникли перед людством наприкінці XX сторіччя. Та головна проблема навіть не в тому, що Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) офіційно зареєструвала понад 40 мільйонів ВІЛ-інфікованих та 16 мільйонів померлих. Ми вже звикли, що 1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Проблема в тому, що ми, як і багато років тому, не хочемо всерйоз сприймати факт, що живемо в світі, в якому існує вірус імунодефіциту людини, і повірити, що проблема СНІДу і його наслідків безпосередньо стосується кожного.
З метою дати учням елементарні знання про СНІД, основні шляхи зараження цією хворобою та заходи щодо її профілактики вчителем основ здоров’я Мейсар Н.І. було проведено урок-застереження «Снід: подумай про майбутнє - обери життя». На завершення заняття до учнів звернулася директор школи Гардубей М.В. Під час свого виступу Маріанна Володимирівна наголосила учням про важливість збереження свого здоров’я змолоду, пропагувала здоровий спосіб життя, переконувала, що житєвий вибір залежить від людини.
З учнями старших класів педагогом-організатором Гузинець Н.І. та ЗДВР Горват О.М. організовано круглий стіл «СНІД – чума ХХІ століття», Організовано конкурс малюнків та плакатів "Молодь проти СНІДу", у якому взяли участь учні 1-11-х класів. Практичним психологом Шебела М.І. та медичною сестрою школи Варваринець О.М. здійснено бесіди та анкетування щодо профілактики СНІДу
У результаті проведених заходів учні ще більше стали обізнаними і проінформованими, а це означає, що вони стали більш захищені!
СНІД – світова проблема, і бути небайдужим – наш обов’язок!

ФОТО

Переглядів: 503 | Додав: Cristal | Рейтинг: 0.0/0 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar