Головна » 2017 » Март » 25 » Потурбуймося про своє здоров'я
07:31 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Потурбуймося про своє здоров'я

Щороку 24 березня міжнародна спільнота і наша держава відзначає День боротьби з туберкульозом. Саме цього дня в 1882 році німецький мікробіолог Роберт Кох відкрив збудник туберкульозу, що надало можливість в подальшому боротися з цією недугою, яка вважалася невиліковною.
Як відомо, близько третини населення світу інфіковані туберкульозом, активна форма якого розвивається лише у людей з ослабленою імунною системою. В нашій країні щороку виявляють захворювання у 30 тисяч осіб, з них у 7 тисячах випадків – з фатальними наслідками. 
Важливо пам’ятати, що будь-яку хворобу завжди легше попередити, ніж вилікувати.
Вберегтись від туберкульозу та й від інших не менш небезпечних захворювань допоможе ведення здорового способу життя, тому кожен має відповідально ставитись до власного здоров’я, піклуватися про здоров’я своєї сім’ї.

Медичною сестрою школи Варваринець О.М. було здійснено ряд заходів по профілактиці туберкульозу серед школярів: проведено бесіди «Потурбуйся про своє здоров’я» з учнями 1-11 класів, переглянуто відеофільм на дану тематику з унями 7 -11 класів, з учнями початкових класів організовано флешмоб «STOP TB».

ФОТО

Переглядів: 458 | Додав: Cristal | Рейтинг: 4.0/2 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar