Головна » 2019 » Октябрь » 3 » Привітання учителів-пенсіонерів
21:03 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Привітання учителів-пенсіонерів

"Поки ми молоді, старість бачиться нам такою далекою і навіть неможливою.
Нам здається, що ми завжди будемо молоді, але… Роки минають швидко і в якусь мить людина починає розуміти, що вона поповнює ряди бабусь та дідусів."
І. О.Решетовська


Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років.
За матеріалами проекту DilovaMova.com, Міжнародний день людей похилого віку, що відзначається щорічно в усьому світі 1-го жовтня, виник з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН 14-го грудня 1990-го року, резолюція № A/RES/45/106. До цього День людей солідного і поважного віку стали відзначати спочатку в Європі, потім свято було підхоплено Сполученими Штатами і до кінця 80-х років воно поширилося по всьому світу.
У наймудрішій книзі на землі - Біблії, відкрито говориться про те, що від нашого ставлення до наших батьків і матерів безпосередньо залежить наша власна тривалість життя на цій землі. Зневагою до проблем літніх людей ми сіємо свої власні майбутні проблеми.
Генеральна Асамблея ООН закликає уряди і влади, громадські організації та бізнесструктури, а також всіх людей на землі звернути і зосередити свою увагу на сприянні у вирішенні проблем літнього покоління. Наше цивілізоване суспільство - це суспільство для всіх віків. Нашими спільними зусиллями цілком можливо забезпечити, не тільки щоб ми жили довше, але й щоб наше життя було більш якісним та повноцінним, різноманітним і приносило глибоке задоволення.
Щороку, напередодні Дня вчителя та Дня ветерана, педагогічний та учнівський колективи нашої школи вітають вчителів-пенсіонерів зі святом. Цьогоріч, учасники учнівського самоврядування школи привітали пенсіонерів невеличкими приємними подарунками та листівками.
Ми дякуємо ветеранам за життєву мудрість та настанови і бажаємо міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди.

Переглядів: 253 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.0/3 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar