Головна » 2020 » Октябрь » 1 » Привітання учителів-пенсіонерів
11:20 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Привітання учителів-пенсіонерів

День учителя – світлий і радісний, хвилюючий і святковий. Для кожного педагога, який сіє в дитячі душі мудре, добре, вічне, дарує їм свою любов, навчає милосердю – цей день є особливим.
У рамках відзначення Міжнародного дня людей похилого віку, Дня ветерана та з нагоди Дня працівника освіти доброю традицією стало привітання педагогів-пенсіонерів. Цьогоріч, учасники волонтерського загону школи привітали пенсіонерів невеличкими приємними подарунками та листівками.
Ми дякуємо ветеранам за життєву мудрість та настанови і бажаємо міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди.

Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління!
Щиро вітаємо вас з теплим і сердечним святом – Днем людей похилого віку та Днем ветерана! Цей день – символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток нашого краю, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.
У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця та шанобливе ставлення до людей – це незрівнянний приклад для наслідування сучасній молоді.
Низький уклін вам до землі, дорогі ветерани, дідусі, бабусі, та велика подяка за все що ви зробили для своїх нащадків. Бажаємо вам найголовнішого – здоров’я, довгих і щасливих років життя, безхмарного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Нехай всі проблеми та незгоди обходять вас стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею!

ФОТО

Переглядів: 366 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar