Головна » 2020 » Сентябрь » 1 » Привітання з Днем Знань!
10:22 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Привітання з Днем Знань!

Від щирого серця вітаємо всіх з Днем знань! Це чудове свято, яким ми розпочинаємо новий навчальний рік, єднає усі покоління представників найрізноманітніших професій, бо складну й тернисту дорогу пізнання ми прокладаємо впродовж усього життя. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи.
        Сьогодні перед юними жителями нашого села гостинно відкриє двері наша школа.
Для них, маленьких громадян, цей день буде особливо пам’ятним, адже переступивши поріг школи, вони зроблять перші кроки на шляху до вершин духовності і життєвої мудрості. У цей святковий день хочеться побажати нашим першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Сподіваємось, що ви, юні друзі, будете сумлінними і розумними учнями, гідними вихованцями нашої школи.
        Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік для вас останній у стінах рідної школи. Тому бажаємо вам плідної праці, бо від її результатів залежить ваше майбутнє.
        Щиро вдячні учителям за натхненну працю, за чуйне ставлення до учнів, за віру в їхні здібності. Бажаємо, щоб ви завжди відчували радість  і заслужену гордість за невтомну працю на освітянській ниві.
        Нехай же новий навчальний рік порадує нас усіх значними успіхами та здобутками. Розкриє перед дітьми нові можливості пізнання себе і світу, педагогам принесе задоволення від оцінки їхньої праці, а батькам – упевненість в освіченості й щасливій долі своїх нащадків.

З повагою Адміністрація школи

Переглядів: 172 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar