Головна » 2020 » Сентябрь » 13 » Рух - це життя!
09:54 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Рух - це життя!

Гарний настрій – запорука довгого життя! Саме під таким девізом з 7 по 11 вересня 2020 року у нашій школі  пройшов традиційний тиждень «Фізичної культури і спорту».
Його мета – виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя; покращення здоров’я; придбання необхідних знань в області фізичної культури і спорту; залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою і спортом; виховання взаємодопомоги, дисциплінованості, сміливості, наполегливості, завзятості, витримки, спортивного азарту, взаємовиручки і підтримки. У рамках проведення олімпійського тиждня
вчителем фізичної культури Мейсар Н.Д. у закладі було проведено ряд спортивно-масових заходів на спортивних майданчиках школи, з дотриманням всіх санітарно-епідеміологічних вимог у період адаптативного карантину, а саме: спортивні естафети «Веселі старти», до якої увійшли вправи з м’ячами, гімнастичними кругами, скакалкою, змагання «біг змійкою»; веселі ігри «Найсміливіший», метання кольоровими м’ячиками ; уроки-бесіди «Здоров’я кожної людини – це його багатство»; фізхвилинки, змагання з футболу, волейболу, баскетболу; години спілкування.
Усі учасники заходу отримали позитивний заряд енергії, адже переможених не було. Цей тиждень став для кожного ще одним кроком до безпечного та здорового способу життя.

ФОТО

 

Переглядів: 235 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar