Головна » 2015 » Март » 26 » Самоцвіти дитячих талантів - 2015
23:00 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Самоцвіти дитячих талантів - 2015

25 березня 2015 року на базі Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов відбірний тур районного конкурсу-огляду художньої самодіяльності серед учнівських колективів загальноосвітніх навчальних закладів району під назвою «Самоцвіти дитячих талантів». Вже традиційним стало проведення цього свята, його з нетерпінням очікує громадськість Мукачівського району, до нього старанно готуються і учні, і вчителі.
Виховання у підростаючого покоління поваги до національної культурної спадщини, виявлення та підтримка творчих здібностей талановитих дітей та молоді – ось основна мета  конкурсу. З кожним роком різножанрова палітра концертних номерів набуває нових відтінків і значень, а разом з ними зростає і рівень майстерності виконавців.

Концертна програма вразила своєю яскравістю. Усі учасники представили увазі журі та глядачів багато різних номерів: пісні, танці, твори літературного жанру, інсценізації. Учні нашої школи теж взяли участь у цьому святі. Репертуар підбирався дуже ретельно. У виконанні хору та вокального ансамблю прозвучали пісні: «Садок вишневий коло хати», «Їде віз», «Водограй», «Тече вода» та «Пливе кача по Тисині» під керівництвом Варваринець Б.В. Відчувалися справжнє художнє виконання творів, чистота співу хорового та вокального колективів. Учні продемонстрували високу культуру співу та вокальну майстерність. Учениця 7 класу Ганькулич Інна (керівник Печора Н.І.)  та учениця 11 класу Шестак Каріна (керівник Гранчак В.М.) продекламували вірші «Пісня про матір» і «Батьківщина». Художні читці показали високу читацьку майстерність, виразність і артистичність. Також, духовий оркестр та ансамбль трубачів під керівництвом Мельничок П.Ф. виконали «Марш зв’язківців», «O Sole Mio», «Збірка словацьких пісень (Танцюй, танцюй – наша Анічка)» та закарпатську народну пісню «Висить ябко, висить». Керівники посприяли творчому розвиткові особистостей, зосередили весь арсенал навчання обдарованих дітей в руках творчопрацюючих вчителів.

Члени журі відзначили наших юних артистів та виразили велику подяку учням та їх керівникам за пророблену працю, гарне виконання номерів, побажали їм нових успіхів, подальшого творчого розвитку, розкривати свої таланти, свій творчий потенціал і надалі виховувати характер, працелюбність, цілеспрямованість та волю до перемоги, впевнено підніматися сходинками до вершин майстерності.

Святковий концерт закінчився, але юні таланти ще тільки починають рости. І шкільна сходинка – це тільки перша сходинка в їхньому житті. І хай щороку поповнюються школи району новими талановитими зірочками, збагачується і розширюється шкільна галактика талантів. 

Переглядів: 677 | Додав: MS_creative | Теги: Самоцвіти дитячих талантів | Рейтинг: 5.0/6 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar