Головна » 2018 » Сентябрь » 29 » Свято Осені 2018
20:30 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Свято Осені 2018

Традиційно кожного року в усіх школах відбувається Свято осені. Діти представляють композиції з овочів, фруктів, квітів та з усього, чим багата природа, готують костюми, вивчають нові вірші та пісні про золотокосу красуню Осінь, розучують жваві таночки.
28 вересня 2018 року завітало Свято Осені і до Макарівської школи . А й справді, як не відзначити цю чарівну пору року і не влаштувати свято? Скільки поетів освідчувались їй у коханні, скільки художників увіковічнили її красу у своїх полотнах. А вона кожного року знов і знов зачаровує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою.
В святковій програмі було представлено безліч номерів. Серед них - мюзикл «У гостях у чарівної осені», інсценізація казки «Мішечок яблук», танець з парасольками «Дощик», веселі пісні та жартівливі віршики. Участь у святі взяли учні 1-4 класів під керівництвом класоводів та музичного керівника Варваринець Б.В.
Глядачі гучними оплесками дякували юним артистам.
Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів 1-11 класів школи, які організували виставку осінніх дарів. З квітів, зерна, гілочок, овочів та фрутів вони створили справжні шедеври, в яких фантазії не було меж.
Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи.

ФОТО ТУТ

Переглядів: 543 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.0/2 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar