Головна » 2020 » Сентябрь » 30 » Свято Осені 2020
10:22 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Свято Осені 2020

Вже традиційним стало проведення виставки дитячих робіт з овочів та фруктів “Дарунки пані Осені” у Макарівськй ЗОШ І-ІІІ ступенів. І  кожного року вражають фантазія, талант та майстерність виконання робіт!
Різномаїття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів школи. Ніхто не залишився осторонь, всі учні мали змогу продемонструвати  фантазію та уміння створювати чарівні композиції. Чого там тільки не було! І незвичайних форм гарбузи, і виноград, і яблука, які переливалися відтінками зеленого, червоного, жовтого . А які цікаві фігури з овочів були представлені увазі присутніх на осінньому святі!
Учні початкових класів представили композиції “Дбайливі господарі”, “Королева Осінь”, вразили всіх картини із соняшникового насіння, сови із крупи і листя, осінні будиночки домовичків.
Учні 5-8 класів запам’ятались роботами “Овочево-фруктовий зоопарк” та  картою рідної нашої України з природних матеріалів.
Разом із дев’ятикласниками ми побували у саду осінніх троянд, де вдихнули їх ніжний і благородний аромат.
Завершила виставку композиція “Типовий український натюрморт” учнів 10-11 класів.
Позитивні емоції та естетичну насолоду отримали всі – від найменших до найстарших учасників святкової феєрії Царства осені. Всі класи блискуче попрацювали і внесли свою нотку, своє бачення світу у палітру кольорів Красуні.
Не покидай нас, золотисто-сонячна Королева садів і полів! Ще так хочеться насолодитись твоїм теплом і щедрістю дарів! Хай не летять у вирій журавлі! Сьогодні Свято присвятили ми Тобі!

ФОТО

Переглядів: 207 | Додав: Cristal | Рейтинг: 0.0/0 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar