Головна » 2016 » Май » 27 » Свято Останнього дзвоника - 2016!
18:33 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Свято Останнього дзвоника - 2016!

Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято Останнього дзвоника! Для багатьох учнів  - це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників сьогоднішній день особливо радісний і пам'ятний. Адже вони прощаються зі школою й вирушають у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!

Шановні вчителі, дякуємо вам за вашу самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Ви вклали у них і душу, і серце, і знання! Бажаємо нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

За традицією випускники запрошують вчителів на вальс, а потім, в небо швидко злітають кульки, що символізують бажання кожного. Хочеться, щоб вони з такою ж легкістю здійснилися. 

І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Хaй щaстить вaм усім, у добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

Переглядів: 715 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 4.5/4 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar