Головна » 2015 » Май » 26 » Свято "Прощання з Букварем"
21:43 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Свято "Прощання з Букварем"

               

На шкільному календарі багато врочистих днів. Між ними й не менш хвилююче та успішне свято прощання з Букварем. Це свято розставання з першою школярською книжкою і водночас свято першої сходинки зростання у житті найменших початківців.

Прощання з Букварем – традиційний шкільний захід, на якому першокласники прощаються зі своїм найпершим і головним підручником – Буквариком. До нього першачки готуються з великим ентузіазмом, щоб показати як вони засвоїли навчальну грамоту впродовж року.

Сьогодні, 26 травня 2015 року, у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося традиційне святкування для першокласників, присвячене вшануванню першої книжки школярів.

Урочистий день прощання з Букварем відзначили учні 1 класу (класний керівник Фекете Т.І.). Святкування яскраво відтворило частинку навчального процесу, котрий дітки засвоїли в першому класі. Учні із захопленням розповідали вірші та співали пісні. Натомість отримували щирі зичення шкільних удач від вчителів та батьків. Усі першокласники отримали дипломи про закінчення вивчення першої книжки.

Радо привітав першокласників із приємною подією в їх житті Гранчак В.М., директор школи, який побажав учням подальших успіхів у навчанні, гарного літнього відпочинку, а головне – щоб їхніми успіхами пишалися батьки та рідна школа.

Незабутній перший клас – саме він торує шлях до перших навчань, відкриває простори знань, наставляє на життєву стежину мудрості, допомагає пізнавати навколишній світ учням у дружньому колі шкільної родини.

Переглядів: 505 | Додав: MS_creative | Теги: Букварик, Прощання з Букварем, Прощавай букварику | Рейтинг: 5.0/9 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar