Головна » 2020 » Октябрь » 22 » Тиждень Цивільного Захисту 2020
11:29 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Тиждень Цивільного Захисту 2020

З 16.10.2020 по 21.10.2020 року у Макарівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проходив Тиждень знань безпеки життєдіяльності та цивільного захисту. Завданням цього тижня було вироблення в учнів умінь, навичок правильно і чітко діяти у різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров'я та життя, удосконалення теоретичних знань та практичних навичок під час захисту від наслідків надзвичайних ситуацій.
У рамках тижня було проведено тематичні класні години, класно- групові заняття, бесіди, вікторини з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, спортивні змагання, естафети.
Учні початкових класів ознайомилися з найпростішими засобами індивідуального захисту органів дихання, та порядком виготовлення ватно-марлевої повязки.
З учнями 5-7 класів було проведено тренінг "Правила поведінки в натовпі".
Для учнів 8 та 9 класів проведена бесіда «Надзвичайні ситуації природного та техногенного характеру» та надання домедичної допомоги при переломах та кровотечах.
Учні 10 та11 класів ознайомилися з загрозами терорестичного характеру.
Завершився Тиждень знань безпеки життєдіяльності та цивільного захисту Днем цивільного захисту на якому проведено навчально-практичний тренінг з евакуації учасників навчально-виховного процесу з приміщень навчального закладу.
Медичною сестрою Пуга О.А. з учнями 10 та 11 класів було проведено відпрацювання практичних навичок з надання домедичної допомоги при отруєнні чадним газом та оживлення людини шляхом проведення штучного дихання. Учитель Захисту Вітчизни Варваринець В.І. та учитель фізкультури Мейсар Н.Д. провели з учнями 8-9 класів спортивні естафети з практичної перевірки вміння учнів користуватися засобами індивідуального захисту, вміння надати допомогу та транспортувати потерпілого.

ФОТО

Переглядів: 181 | Додав: Cristal | Рейтинг: 0.0/0 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar