Головна » 2018 » Октябрь » 21 » Тиждень Цивільного Захисту в школі
13:27 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Тиждень Цивільного Захисту в школі

Протягом тижня з 16.10.2018 по 19.10.2018 року в школі проходив Тиждень цивільного захисту. Завданням цього тижня було поглибити знання та вміннями учнів, щодо дій у надзвичайних ситуаціях, розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я, виховання здорового покоління зі сформованою культурою безпечної поведінки. У рамках тижня учні 5-10-х класів підготували виставку стіннівок та цікаві реферати на тему: «Небезпеками сучасного життя людини».
Учні 7-9-х класів переглянули навчальні фільми з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. Для учнів 1-4-х класів продемонстровано мультфільми «Абетка безпеки».
Для учнів 8-11 класів проведено практичні заняття, щодо дії населення та правила поведінки в умовах надзвичайної ситуації, наданню першої долікарської допомоги під час надзвичайних ситуацій.
Класні керівники 1-11-х класів протягом тижня проводили години спілкування на теми: «Небезпечні знахідки», «Природні загрози».
16 жовтня проведено загальношкільну лінійку, на якій начальник штабу ЦЗ школи – директор школи Гардубей М.В., ознайомила усіх учасників з основними цілями та завданнями Дня ЦЗ. Після цього було відпрацьовано порядок дій при загрозі пожежної тривоги з учбовою евакуацією для всіх учасників навчально-виховного процесу без попередження з сигналом «Увага всім».
Цікавим та змістовним був також флешмоб ""NON FIRE", який підготували учні 6-го класу (керівник - вчитель музичного мистецтва Варваринець Б.В.). Дівчатка у віршованій формі та під музичний супровід розповіли про правил поведінки з вогнем та попередження пожеж.
Протягом дня також відпрацьовувалися дії по виявленню небезпечних знахідок та повідомлення про них.
З учнями була проведена бесіда про необхідність миттєвого реагування на незнайомі предмети.
З учнями 10-11 класів проведено засідання круглого столу, на якому обговорено питання: «Вплив пожеж на екологічний стан довкілля».
У бібліотеці було організовано тематичну виставку матеріалів щодо Цивільного Захисту населення

 

Переглядів: 556 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.0/3 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar