Головна » 2018 » Сентябрь » 16 » Тиждень фізичної культури та спорту 2018
08:33 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Тиждень фізичної культури та спорту 2018

Всім здавна відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров'я, а кращим другом здоров'я  був і залишається спорт.
Доброю традицією у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів стало проведення Тижня фізичної культури та спорту, присвяченого Дню фізичної культури і спорту. Цього року він пройшов з 8 по 14 вересня. Метою проведення тижня було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізацію фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування в учнів мотивації до здорового способу життя.
Розпочався тиждень з участі шкільної команди у спартакіаді серед колективів ЗНЗ району, що проходила на стадіоні у смт. Кольчино. У понеділок на загальношкільній лінійці учні ознайомились із планом проведення тижня фізичної культури, що розробили вчителі Лендел Р.І. та Мейсар Н.Д., відповідно до методичних рекомендацій та вікових особливостей учнів. Участь у проведенні тижня взяли учні 1-11 класів. Класними керівниками були проведені класні години на тему: "Здоров'я - найбільша цінність людини", учнівським самоврядуванням підготовлено стіннівку "В здоровому тілі - здоровий дух". У шкільній бібліотеці оформлено тематичну виставку літератури "Шкільна бібліотека за здоровий спосіб життя". 
Для школярів 1-4 класів були проведені естафети "Веселі старти". Цей традиційний вид змагань для молодших школярів завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів.
Між учнями 5-6 класів проведено змагання у легкоатлетичній естафеті. Учні 7-8 класів змагались за перемогу у турнірі з волейболу. Між учнями 9-11 класів організовано змагання з футболу. За підсумками змагань переможці нагороджені грамотами та невеличкими подарунками.
Багато позитивних емоцій, заряд  бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний.

ФОТО ТУТ

Переглядів: 772 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar