Головна » 2015 » Февраль » 2 » Тиждень ІКТ
14:43 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Тиждень ІКТ

З метою поглиблення і розширення знань, підвищення інтересу до предмету інформатики, розвитку особистісних якостей та інтелектуальних здібностей учнів та вчителів з 2 по 6 лютого 2015 року у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено Тиждень ІКТ.

Мета та завдання Тижня:

  1. спонукання учасників освітнього процесу до засвоєння сучасних інформаційних технологій;
  2. формування  практичних навичок грамотного, технічного виконання інформаційного ресурсу;
  3. популяризація знань про можливості сучасних інформаційних технологій серед учнів, учителів як навчально-виховного засобу;
  4. стимулювання творчої діяльності учнів до створення електронних ресурсів;
  5. виявлення та підтримка творчої молоді, педагогів у сфері IT-технологій, дизайну;
  6. систематизація методичних прийомів і форм організації урочної та позаурочної діяльності учнів, які забезпечують підвищення мотивації та пізнавального інтересу учнів, сприяють розкриттю їх внутрішнього потенціалу.

У понеділок, 2 лютого, відбулася святкова лінійка, на якій було висвітлено сучасні світові здобутки в області інформаційних технологій, проголошені заходи і цікаві події, які мали відбутись протягом цього Тижня, а також план його проведення, підготований заступником директора з виховної роботи Мейсар С.Ф.

Серед учнів 5 – 11 класів був проведений конкурс стіннівок, у яких учні відобразили новітні досягнення і перспективи розвитку в області інформатизації суспільства та використання комп’ютера у різних галузях на сучасному етапі. Усі учні підготували дуже цікаві та змістовні стінгазети.

Також, було проведено:

1.Майстер клас по Microsoft office Word
2.Майстер клас по Microsoft office Power Point
3.Майстер клас по Microsoft office Excel
4.Майстер клас зі створення електронної адреси та роботи з нею.

На лінійці відбулося підведення підсумків Тижня та нагородження учнів-переможців олімпіад, турнірів, конкурсів з інформатики та інформаційних технологій. Усі учні, а також вчителі, взяли активну участь у Тижні ІКТ, відвідали майстер-класи та дізналися для себе багато чого цікавого, пізнавального та корисного.

Переглядів: 1285 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/9 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar