Головна » 2017 » Март » 24 » Тиждень правових знань у школі
20:08 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Тиждень правових знань у школі

Тиждень правових знань у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено згідно затвердженого плану з 20.03. по 24.03.2017 року з метою активізації творчої та пізнавальної діяльності учнів, надання можливості учням презентувати набуті знання у нестандартних формах роботи, реалізувати виховний потенціал предмету.
Так у рамках тижня правових знань  були проведені заходи, які спрямовані на забезпечення захисту прав дитин, дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів, традицій. До заходів були залучені учні 1-11 класів.
У коридорі школи була організована виставка друкованих видань та фотоматеріалів "Законність і порядок в Україні"-організована бібліотекарем школи Мейсар Н.І. Учні 1-4 класів прийняли участь у конкурсі малюнку "Права дитини в малюнках".
ЗДВР Горват О.М. був підготовлений урок з використанням мультимедійних технологій "Великі права маленької людини" для учнів 1-4 класів. Класними керівниками проведено бесіди на тему: "Що треба знати про право і закон".
Учні 9-11 класів ознайомились з юридичною літературою та нормативними документами, розгадували кросворди та ребуси на правову тематику. Практичним психологом Шебела М.І. проведено тренінг «Підлітки мають знати свої права».

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 601 | Додав: Cristal | Рейтинг: 4.0/2 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar