Головна » 2015 » Апрель » 15 » Урок-конференція з екології
21:09 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Урок-конференція з екології

Цінуй, людино, доброту природи,
Все, що дарує вона нам:
Тож бережи її ліси, поля, повітря, води –
То вічний і святий, величний храм!

Однією з причин погіршення стану природи є бездумне використання людиною природних ресурсів без повернення природі її втрат. На початкових стадіях розвитку людства природа сама себе відновлювала, але з часом людина ставала все більшим егоїстом і вирішила, що природа не має права на відшкодування збитків.

Відповідно до плану роботи Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, 10 квітня 2015 року, пройшов відкритий урок-конференція з екології на тему «Екологічні проблеми сучасності». Працюючи над цією методичною проблемою, урок підготувала та провела, для учнів 9 класу, вчитель біології Черешня Н.І. В ході уроку була проведена лекція навчального типу, яка містила у собі переважно теоретичний матеріал, покликаний на оптимізацію сучасного стану екології. Також, учні підготували презентації та продемонстрували  своє бачення вирішення екологічних проблем, зокрема у нашому населеному пункті. Конференція пройшла дуже цікаво, у ході заходу школярі поглибили і розширили свої знання про охорону довкілля, набули навичок активної пропаганди ідей охорони природного середовища.

Проведення подібних уроків – важливий фактор формування екологічної культури молодшого покоління. Природа – це те, що ми повинні охороняти спільно. Від цього залежить наше майбутнє. Адже у сучасному світі вплив людини, технологій, що використовуються на виробництві, на екологію – колосальний. Тому ми повинні робити все, щоб зменшити негативну складову цього фактору. 

Переглядів: 617 | Додав: MS_creative | Теги: екологія, урок-конференція з екології | Рейтинг: 5.0/5 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar