Головна » 2015 » Январь » 1 » Веселого Різдва та щасливого Нового Року!
06:20 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Веселого Різдва та щасливого Нового Року!

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ДОРОГІ ДРУЗІ!

Від усього серця вітаємо Вас із довгоочікуваними і світлими святами – Новим роком та Різдвом Христовим! Це усіма нами з дитинства улюблені і радісні дні, наповнені світлом свята, спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла й надії.

Озираючись назад можемо сказати, що 2014 рік був особливо важким, наповнений трагічними подіями, але були і радісні моменти, напружена творча праця з глибоким змістом та звершеннями. Минулий рік подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково збудуться. Тож нехай Різдво та Новий рік принесуть Вам тільки добробут, благополуччя, родинне тепло та злагоду, щирих друзів, шани та любові від рідних та близьких Вам людей, щасливих та яскравих подій. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Віримо, що у Новому році Ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьких, а також бажаємо, щоб зробили все те, про що так давно мріяли. 

Від усієї душі зичимо Вам великого людського щастя, мирного неба над головою, міцного здоров’я, добра і радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік  виправдає всі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут Вашим сім’ям. Нехай у ваших домівках панує мир, взаєморозуміння й любов.

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

З повагою, адміністрація школи.

Переглядів: 509 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/5 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar