Головна » 2018 » Декабрь » 21 » Відкрита виховна година у 5-му класі
20:25 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Відкрита виховна година у 5-му класі

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки.
Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.
18 грудня 2018 року учні 5-го класу під керівництвом класного керівника Гранчак М.Ю., підготували відкриту виховну годину «Святий Миколаю, прийди до нас з раю... ». Діти розповіли цікаві факти про життя святого, показали акторську майстерність, виконуючи ролі у театралізованій виставі, у піснях прославляли Миколая Чудотворця. Наприкінці свята подякувала учням та класному керівникові за чудову організацію заходу ЗДВР Горват О.М., яка привітала всіх зі святом та підвела підсумки засідання методичного об’єднання класних керівників.
За свої старання та чемність учні отримали солодкі подарунки від Миколая.

ФОТО

Переглядів: 427 | Додав: Cristal | Рейтинг: 5.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar