Головна » 2015 » Сентябрь » 11 » За-здорове життя!
21:23 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
За-здорове життя!

Згідно плану роботи школи у період з 07.09. по 11.09  у школі проходив Тиждень фізичної культури і спорту. Тиждень розпочався урочистою лінійкою, на якій заступник директора школи з ВР С.Ф. Мейсар оголосив план заходів. Основна мета тижня - формування в учнів навичок та культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізкультурою і спортом. З метою залучення школярів до систематичних занять фізичними вправами та розвитку прагнення до фізичного вдосконалення, учні 9 класу були залучені до виховної години «Вчись бути здоровим».

З метою сприяння позитивного впливу фізичних вправ на організм дитини та залучення молоді до занять спортом, для учнів 5-11-х класів вчителем фізичного виховання Гульо Т.В., була проведена спартакіада «Повір у себе» з таких видів спорту: футбол, волейбол, настільний теніс, біг на 30 метрів, біг на 60 метрів, стрибки у довжину, метання гранати.

Учні початкових класів взяли участь у рухливих іграх на свіжому повітрі. Було створено 2 команди «Сонечко» та «Усмішка». Захід пройшов організовано та цікаво. На емоційній хвилі пройшла гра «Веселі старти». Урочисте закриття Тижня фізичної культури і спорту пройшло на стадіоні с.Макарьово. Найактивніші команди, учасники були нагороджені грамотами.

Переглядів: 533 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/2 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar