Головна » 2020 » Ноябрь » 23 » Заходи до Дня Гідності та Свободи
13:17 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Заходи до Дня Гідності та Свободи

У листопаді 2013 року українці вийшли на Майдан з рішучим наміром відстояти своє бажання бути частиною Європи. Ця подія залишається значущою та вагомою для нашої держави. Вона вже вписана у сторінки Історії. Завдяки подіям, які розгортались в центрі столиці, український народ відчув в собі силу, яка може змінити майбутнє нашої держави. В нас прокинулось відчуття гідності, відваги, безстрашшя та самосвідомості.
У нелегкий час, хоробрі та сильні духом захищають територіальну цілісність України. Наші військові є втіленням справжньої свободи – без компромісів та меж. Вони – живий приклад героїзму, який переплавив у собі холодний розум та палкі серця.
У Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів  23 листопада в рамках відзначення «Дня Гідності та Свободи» було проведено ряд заходів:
- Виховні години та години спілкування на тему: «Україна – територія Гідності і Свободи», «Вільні творять майбутнє»;
- флешмоб у пам’ять про загиблих героїв України революцій 2004 та 2013-2014 років під назвою «Герої – ви назавжди в наших серцях!» (члени учнівського самоврядування, пов’язали в пам’ять про загиблих героїв жовто-блакитні стрічки на деревах);
- акція «Напиши побажання Україні», у якій взяли участь учні 9 класу (кожен, хто прикріпив серце до карти України, залишав побажання нашій Батьківщині)
- конкурс читців-декламаторів «З любов’ю до України».
- Перегляд фільмів «Люди. Майдан. Герої», «Майдан», «Зима, що нас змінила» (для учнів 9-11 класів)

ФОТО

 

 

Переглядів: 226 | Додав: Cristal | Рейтинг: 0.0/0 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar