Головна » 2018 » Январь » 30 » Заходи у рамках відзначення 100-річниці бою під Крутами
23:14 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Заходи у рамках відзначення 100-річниці бою під Крутами

 Бій під Крутами - подія, яка набула для українського народу символічного значення. Крути стали легендою, символом героїзму та жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну.
До 100 річниці бою під Крутами в Макарівській школі 29 січня відбулася година пам’яті «Пам'ять героїв Крут».
Вчитель історії Горват О.М. та педагог-організатор Гузинець Н.І. провели інформаційно-виховну годину „На Аскольдовій могилі поховали їх“ та розповіли про події, які відбулися у січні 1918 року на залізничній станції Крути. Метою проведення виховного заходу є виховання у молоді відповідального ставлення до громадянських обов’язків через знайомство зі славними і водночас трагічними сторінками історії України.
Класними керівниками проведено виховні бесіди на тему: « Вони загинули за Україну» ( 6 клас), Трагічні сторінки в історії України» (5 клас), « Скорботні дні в історії нашої держави». Бій під Крутами» (8 клас), «Тернистий шлях до незалежності»(9-11 клас),​ «Бій під Крутами в пам’яті народній»(7 клас).
Учнями 5-9 класів переглянуто відеофільм «Бій під Крутами».
У шкільній бібліотеці організовано тематичні історичні читання - „Сторінки боротьби за державну незалежність України: герої Крут“ та книжкові виставки на тему: „Подвиг героїв під Крутами“ (Мейсар Н.І.).

ФОТО

Переглядів: 487 | Додав: Cristal | Рейтинг: 2.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar