Головна » 2019 » Ноябрь » 22 » Засідання методичного об'єднання учителів природничо-математичного циклу
21:18 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Засідання методичного об'єднання учителів природничо-математичного циклу

У рамках 2 засідання методичного об’єднання учителів природничо-математичного циклу, 22 листопада 2019 року, було проведено відкритий урок з біології у 8 класі на тему: «Будова та функції серця». Підготувала та провела урок голова методичного об’єднання, спеціаліст вищої категорії, учитель біології – Черешня Н.І.
Метою уроку було ознайомити учнів з біологічним значенням системи кровообігу; сформувати знання про анатомо-фізіологічні особливості будови серця, властивості сердечного м’яза. Протягом уроку учні називали будову та функції серця, особливості будови серцевого м’яза, характеризували взаємозв’язок будови і функції серця, застосовували на практиці знання для профілактики хвороб серцево-судинної системи. Відповіді учнів супроводжувалися коментарями учителя. У підсумку уроку Наталія Іванівна запропонувала кожному взяти з «чарівного кошика» листівки з побажаннями.
По закінченню уроку, члени методичного об’єднання перейшли до другої частини засідання. Згідно тематики засідань було обговорено питання «Модернізація освітнього процесу шляхом 
впровадження сучасних інноваційних технологій».
З доповідями виступили члени м/о – Борбель А.Ю., Туряниця М.І. Підсумки підвела голова методичної ради школи , заступник директора з навчально-виховної роботи Лендєл. А.Л. Анжеліка Ласлівна зауважила, що у сучасному освітньому середовищі потрібно працювати зважаючи на головні засади та особливості інновацій НУШ відповідно нового закону про освіту, шляхом впровадження інноваційних технологій навчання, розширивши знання вчителів про інноваційні методи та форми навчання.

ФОТО

Переглядів: 234 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar