Головна » 2018 » Апрель » 23 » Земля - наш рідний дім
20:16 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Земля - наш рідний дім

20-23 квітня 2018 року у нашій школі пройшли заходи з відзначення Дня довкілля та Міжнародного дня Матері-Землі.
Земля — це неоціненний дар, подарований нам природою, це — наш спільний дім, тож берегти її — наш священний обов’язок. Та часто люди не замислюються над майбутнім нашої планети. Нищення лісів, шкідливі викиди в атмосферу, забруднення річок та морів призводять до загибелі численних тварин та рослин, побачити які тепер можна лише в Червоній книзі.
На уроках трудового навчання (вчитель Гузинець Н.І.), учні 6-го класу виготовили плакати та вироби зі старих газет, дисків та пластикових пляшок, які ще раз усім нагадали про необхідність бережливого ставлення до природи.
Земля — унікальна планета, на якій є життя. Це чудо, яке неможливо повністю осягнути і пояснити, проте, безперечно, варто берегти. Однак людина для Землі — не тільки окраса, а й небезпека. Тому учні 7-10 класів під керівництвом вчителя екології Делеган Н.І., підготували і провели конференцію «Екологічні проблеми України», для того, щоб кожен з нас звернув увагу на проблеми нашої планети, насамперед, екологічні. Учні показали, що любити і берегти природу – це обов’язок усіх її жителів.
Міжнародний День Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті. Міжнародний день Землі – свято чистої Води, Землі і Повітря.
День нагадування про страшні екологічні катастрофи, день, коли кожна людина може задуматися над тим, що він може зробити у вирішенні екологічних проблем, поборовши в собі байдужість. У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилягаючі території, висадити хоча б одне дерево.
Протягом квітня 2018 року, з метою екологічного виховання учнів, проведено акції «Ми за чисте довкілля», «Наша школа – наш рідний дім», «Зроби добру справу – посади дерево», «Посади квітку» та інші.

ФОТО

Переглядів: 476 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.5/2 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar