Головна » 2015 » Март » 6 » Зі святом весни, любові та краси – 8 Березня!
19:45 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Зі святом весни, любові та краси – 8 Березня!

Шановні колеги! Дорогі наші жінки! Від щирого серця вітаємо Вас зі святом весни,
любові та краси – 8 Березня!

 

       Усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Добрі і ласкаві, мужні і ранимі, такі хоробрі і такі тендітні, ви – найдорожче, що є в житті чоловіків.
       Ми не уявляємо своє життя без вас, без вашої любові, без вашої турботи, без вашої уваги!  Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні. Нехай весна живе у ваших серцях. Щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій - нехай Вам забезпечують ті, хто поряд, хто любить Вас і кого любите ви.
    Адже жінка, як і весна є символом життя. Охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського, Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості.
      Прекрасний образ жінки - у серці й долі кожного: відчуттям тепла і ласки ніжних маминих рук, благодаті бабусиної молитви, незабутнім першим коханням, вірністю дружини, довірливими обіймами донечок і онучок. Ми, чоловіки, безмежно вдячні Вам за ніжність рук і теплоту очей, за доброту і сердечність, за турботу і повсякденну самовіддану працю.
      В цей чудовий день від усієї душі бажаємо Вам величезного жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з Вами завжди будуть лише гідні люди, а серед них – чоловік, з яким будуть нестрашні будь–які негоди!   Бажаємо мирного неба над українською землею, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє Української держави.

Адміністрація школи!

 

Переглядів: 731 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/16 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar